Сьогодні Україна разом з усією Європою відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Сьогодні Україна разом з усією Європою відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Сьогодні Україна разом з усією Європою відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

Пам’ять про війну, робота над помилками минулого має вести не до «побєдобєсія», а вчити цінувати мир.

Українці зробили значний внесок у перемогу над нацизмом. Мільйони наших людей чинили спротив зі зброєю в руках у різних арміях світу, сотні тисяч боролися в повстанських рухах.

У рф пам’ять про Другу світову війну спотворилась на потужний культ «Великої вітчизняної». Російська пропаганда активно культивує міфи про Другу світову війну не лише всередині власної країни, а й маніпулює ними в Європі та світі.

Саме тому ми, український народ, боремось на фронті за європейські цінності, за правду та волю рідної землі. Перемога – головна ціль для нас, адже тільки після здолання агресора може наступити довгоочікуваний мир.

Нині головною місією України та її народу є боротьба і перемога над деспотіями, які треба вчити поважати мир, цінність людського життя та недоторканість кордонів.

Джерело