ABRAMS ЩОЙНО ІЗ БОЮ: як воює на фронті легендарний американський танк

Командир танка Abrams 47 окремої механізованої бригади запевняє, що попри чутки ніхто ці машини подалі від передової не відводив. Команда Армія TV на власні очі побачила, як екіпаж працює на Abrams і воює проти окупантів. Ба більше, нам вдалося першими серед журналістів побувати всередині цієї могутньої бойової машини — Abrams M1A1.

Серед переваг Abrams українські танкісти називають якісні тепловізійні приціли, точність, маневреність і стабілізацію. Танк славиться гарною керованістю навіть попри велику вагу в понад 60 тонн. Abrams в Україні нищить на полі бою ворожу техніку і піхоту, але і постійно адаптується до сучасних умов ведення війни. Наприклад, екіпаж танка пригадує, як доводилося добивати ворожий Т-62 слідом за тим, як того зупинив FPV-дрон. А більше про Abrams та що у нього всередині дивіться у сюжеті молодшого лейтенанта Євгена Назаренка.

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело