Для персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збори

Для персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збори

У середу, 8 травня, у храмі Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата відбулися загальні збори персоналу Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки».⠀

На початку зустрічі до присутніх звернувся прот. Віталій Максимів, синкел у парафіяльно-економічних справах та соціального підприємництва, який розповів про соціальні проєкти, які впроваджуються Івано-Франківською Архієпархією УГКЦ та наголосив на важливості таких ініціатив в умовах сьогодення. Окрім того, священнослужитель закликав до духовної формації колективу та постійної праці у соціальній сфері.

На зборах обговорили діяльність клініки, а також соціальні аспекти. Зокрема, до медперсоналу звернулися прот. Тарас Вілюра, духовний наставник клініки, п. Руслана Іваночко, медична директорка, п. Тетяна Легун, менеджерка, та п. Наталія Челах, юристка.

«Людина складається з душі й тіла, а здорова людина це та, яка здорова тілом і душею. Покликання «Клініки святого Луки» лікувати не лише тіло, а і душу, та цілковито піклуватися про здоров’я людини», — йдеться у дописі на фейсбук-сторінці медзакладу.

Окрім того, адміністрація клініки висловлює щиру вдячні усім учасникам зборів та стверджує: «Разом продовжуємо рухатися вперед, вдосконалюючи роботу клініки та забезпечуючи найкращі стандарти медичної допомоги, маючи за основу християнські цінності та любов до ближнього».

Для персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збориДля персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збориДля персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збориДля персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збориДля персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збориДля персоналу «Клініки святого Луки» провели загальні збори

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело