Національний Фестиваль «Код Нації» оголошує Всеукраїнський конкурс до Дня Європи

Стартує Всеукраїнський конкурс до Дня Європи, який відзначається 9 травня. Організатор конкурсу – Національний Фестиваль «Код Нації».

Головна мета заходу – підвищення обізнаності про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне й історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників у межах європейської тематики; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України.

На конкурс приймаються творчі проєкти в п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе з теми «Україна – це Європа», музичні та декоративно-ужиткові роботи.

Заявки на конкурс необхідно подавати до 31 травня на сайті https://eu.kod-natsii.com/. Оголошення переможців відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

Окрім цього, освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне тестування. Реєстрація – до 24 травня за посиланням: https://eu.kod-natsii.com/test/. Пройти тестування можна з 9 до 31 травня, а отримати Сертифікат знавця Європи – одразу після складання тестування.

Національний Фестиваль «Код Нації» оголошує Всеукраїнський конкурс до Дня Європи

Джерело