807-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

807-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

В День Європи підняли прапор Європейського Союзу біля будівлі Яворівської ВА.

7369 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

За державною програмою «Власна справа» на створення або розвиток бізнесу можна отримати мікроuрант у розмірі від 50 до 250 тис. грн. Для цього потрібно розробити бізнес-план і надіслати заявку через портал «Дія» (https://bit.ly/3Wcsg43). За додатковою інформацією звертайтеся до підрозділів служби зайнятості (адреси – за посиланням   http://surl.li/jpvpt).

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 9 травня. На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему «Україна – це Європа», музичні та декоративно-ужиткові роботи. Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/.

Освітяни Яворівської громади вдруге взяли участь у інтелектуальному турнірі серед керівників освіти «Ерудит», який цього року проходив у Раві-Руській під агідою. Команда «Явір‘ю» це команда директорів Яворівського ліцею, шкіл смт Немирів, с.Чернилява, с.Вороблячин та с.Салаші котрі здобули І місце серед 5 команд із сусідніх територіальних громад: http://surl.li/tolfc.

У телеграм-каналах поширюють інформацію про графіки відключення світла для Львівщини, що спричинені обстрілами країни-терориста. Принагідно нагадуємо, що відключення світла можливе відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго». Станом на сьогодні такого розпорядження немає. Рекомендую довіряти лише офіційним джерелам інформації: НЕК “Укренерго” – NPC Ukrenergo: http://surl.li/tohlu, https://t.me/Ukrenergo. Львівобленерго:  http://surl.li/tohme.

Мешканці Мостищини відправили на передову нашим військовослужбовцям двадцяту маскувальну сітку, плетену власноруч: http://surl.li/tolic.

Разом переможемо!

Джерело