Екзарх Харківський взяв участь у зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським

10 травня владика Василій, екзарх Харківський зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським.

Екзарх Харківський взяв участь у зустрічі з Президентом України Володимиром ЗеленськимУ зустрічі, яка пройшла у Софії Київській, взяв участь, зокрема,  Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, а також владика Михайло Бубній, екзарх Одеський, владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії, та владика Андрій Хім’як, єпископ-помічник Київської архиєпархії і Секретар Синоду Єпископів УГКЦ.

Екзарх Харківський взяв участь у зустрічі з Президентом України Володимиром ЗеленськимВолодимир Зеленський привітав усіх із Великоднем і подякував за молитви й конкретні справи для підтримки українців.

У слові Блаженніший Святослав наголосив, що Українська Греко-Католицька Церква завжди була й буде державотворчою, а не державною. Так було в історії, так є і тепер під час війни росії проти України.

Глава УГКЦ зазначив, що Бог в умовах війни є там, де найбільше страждань. Так само і УГКЦ у ці роки війни перебуває поряд із тими, кому найважче.

Екзарх Харківський взяв участь у зустрічі з Президентом України Володимиром ЗеленськимПресслужба Харківського екзархату УГКЦ за матеріалами Департаменту інформації УГКЦ

Джерело