Максимум можливостей. Для повернення до життя. Надважлива подія для реабілітаційної інфраструктури нашої Черкащини

Максимум можливостей.
Для повернення до життя.

Надважлива подія для реабілітаційної інфраструктури нашої Черкащини.

На базі табору «Максимум» запрацював центр протезування. Мрія, що стала реальністю завдяки команді Віталія Собка та партнерам – компаніям LimbFitі та Shepherd’s Foundation.

Дякую кожному! Ви – драйвери позитивних змін! Упевнений був у цьому з першої нашої зустрічі і обговорення проекту. Далі – інтеграція цього інструменту у масштаби області. Щоб результат був якомога кращим: максимум травмованих отримали шанс на повноцінне життя. Причому максимально близько до дому – це теж важливо.

Табір став справді безмежним простором для відновлення. Місцем, куди хочеться повертатися. Як кажуть ті, хто тут побував.

У спілкуванні з громадами Черкащини я постійно наголошую на тому, що ми всі маємо бути максимально готовими до повернення наших захисників і захисниць. Не колись, а вже сьогодні. Реабілітаційна інфраструктура – наш обов’язок перед усіма, хто зазнав травм через війну. Військових, цивільних.

Звісно, це комплексна робота: від базових реабілітаційних послуг до реінтеграційних інструментів. І я дуже радий, що на цьому непростому, але вкрай важливому шляху в нас є надійні партнери.

Усміхнені обличчя наших незламних героїв і їхні особисті перемоги – варті всіх докладених зусиль!
Далі – більше!

Telegram:

Джерело