У Лисці відзначили 85-ліття о. Василя Федорчака

У Лисці відзначили 85-ліття о. Василя Федорчака

У Світлий вівторок, 7 травня, Владика Микола Семенишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, здійснив візит на парафію Воздвиження Чесного Хреста Господнього, що у смт Лисець, однойменного протопресвітеріату, де очолив моління з нагоди 85-ліття від дня народження о. Василя Федорака.

Ініціаторами святкування стали о. Федір Бойко, парох храму, спільно з сотрудником о. Василем Скурчанським, о. Юрієм Федорчаком, священнослужителем Архікатедрального собору м. Івано-Франківськ, та вдячними парафіянами й хористами, художнім керівником яких був о. Василь Федорак.

Під час відвідин Владика Микола очолив молебень до Пресвятої Богородиці, після якого передав ювіляру щирі вітання й подячну грамоту з архієрейським благословенням від Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина за ревне служіння у Христовій Церкві на благо народу упродовж багатьох років.

Довідково:

Отець Василь Федорак повернув парафію Воздвиження Чесного Хреста Господнього, що у смт Лисець, в лоно Української Греко-Католицької Церкви, де душпастирював понад двадцять років.

У Лисці відзначили 85-ліття о. Василя Федорчака

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело