👩🏻‍⚕️Ця професія — справжнє покликання для багатьох унікальних людей

👩🏻‍⚕️Ця професія — справжнє покликання для багатьох унікальних людей

👩🏻‍⚕️Ця професія — справжнє покликання для багатьох унікальних людей. Вона вимагає не лише глибоких знань та досвіду, але й великого серця, співчуття, любові до людей і справи свого життя.

☝️І сьогодні в тих, хто обрав цей фах, професійне свято — Міжнародний день медичної сестри!

📍В Чернівецькій області працюють понад 5200 медиків-молодших спеціалістів. 22 сестри ризикують власним життям у гарячих точках. Ще 175 задіяні у процесі реабілітації поранених військових – одному з пріоритетних напрямків Чернівецької ОВА.

🫶Дорогі наші медичні сестри, ви щодня і цілодобово стоїте на варті здоров'я усіх українців, дбаєте про наш комфорт та одужання, даруєте надію та розраду тим, хто цього потребує. Ви надаєте вагому підтримку нашим пораненим захисникам і допомагаєте їм повернутися у стрій. Відважно робите це як у тилових областях, так і на передовій.

💪Ваша роль у суспільстві неоціненна. Ви – надійні помічники лікарів, чуйні та уважні до кожного пацієнта. Завдяки вашій турботі, високому професіоналізму та милосердю одужання хворих стає швидшим, а перебування в медичних закладах – комфортнішим.

🤝Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та заслуженого визнання.

❤️Щиро дякую вам за те, що присвятили своє життя піклуванню про людей.
Ви – справжні янголи-охоронці нашого здоров'я!

Зі святом!

Разом переможемо!

Джерело