Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 📌На Куп’янському напрямку відбиті атаки на ділянках Коломийчиха

Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 

📌На Куп’янському напрямку відбиті атаки на ділянках Коломийчиха

Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях

📌На Куп’янському напрямку відбиті атаки на ділянках Коломийчиха – Стельмахівка, Ковалівка – Новоєгорівка, Площанка – Макіївка. На Лиманському наші військові зупинили штурм на ділянці Червонопопівка – Іванівка, на окремих ділянках покращили тактичне положення. На Сіверському напрямку окупанти не мали успіху, зокрема, на ділянках Лисичанськ – Білогорівка, Новодружеськ – Білогорівка, Золотарівка – Верхньокамянське. Втрат позицій не допущено. Артилерійським там мінометним обстрілам піддалися Невське, Стельмахівка, Куземівка.

📌На підприємствах «Східвугілля», які передані російським інвесторам, залишилася заборгованість із виплати заробітної плати у розмірі понад 650 мільйонів рублів. Нові власники просять грошей у влади так званої «лнр», а чи дійдуть вони безпосередньо до гірників – ще те питання. Яка доля спіткає звільнених після скорочення штату співробітників – теж ніхто не знає. Вони також поки що без грошей. Оптимізація по-російськи.

⬇️⬇️⬇️

Джерело