У “Карітас Харків” допомагають евакуйованим із зони бойових дій

Через воєнні дії Харківська обласна військова адміністрація та волонтери евакуювали мешканців Вовчанського та Липецького напрямків у пункти Незламності.

У “Карітас Харків” допомагають евакуйованим із зони бойових дійКоманда фонду “Карітас Харків” оперативно надає людям необхідну допомогу, наприклад, таку як забезпечення одягом, спальниками, взуттям та теплими куртками. А директор благодійної організації о. Андрій Насінник дізнавався про актуальні потреби присутніх.

У “Карітас Харків” допомагають евакуйованим із зони бойових дійТакож до пункту незламності завітала Ірина Верещук – Віцепрем’єр-міністр України та Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Вона приїхала перевірити організацію роботи в цих рятувальних пунктах:

«Сьогодні працюю в Харкові. Додатково мобілізуємо ресурси на гуманітарне реагування: громади, міжнародники, волонтери. Зараз маємо особливо подбати про громадян, які евакуюються до Харкова із Вовчанська та інших гарячих зон області. Тут зараз нелегко. Але всі на місцях. Все працює.»

У “Карітас Харків” допомагають евакуйованим із зони бойових дійПісля цього директор фонду о. Андрій приєднався до круглого столу з пані Іриною, на якому обговорювалися важливі питання щодо допомоги переселенцям.

Повідомили у “Карітас Харків”

Джерело