У столичній мерії відбувся благодійний «Київський бал» для випускників і дітей, чиї батьки загинули в українсько-російській війні

31 травня в Колонній залі столичної мерії відбувся благодійний «Київський бал» для випускників і дітей, чиї батьки-військовослужбовці загинули в українсько-російській війні.

Участь у мистецькій події взяли відомі особистості, керівники різноманітних державних структур, меценати, представники бізнесу, громадські діячі, представники дипломатичного корпусу, діячі культури та мистецтва тощо.

Святкову музичну частину відкрив відомий композитор і піаніст Євген Хмара, а танцювальну – прима-балерина, артистка балету Христина Шишпор.

Випускники ліцею № 23 «Кадетський корпус» імені Володимира Великого виконали головний вальс та урочисті музичні композиції в супроводі Київського академічного муніципального духового оркестру (головний диригент – Микола Лисенко).

Учасникам та партнерам «Київського балу» вручили почесні нагороди та відзнаки від Київської міської державної адміністрації, а також організаторів заходу.

Окрім вручення подарунків дітям, на учасників також очікували модний показ, святкові виступи за участю квартету саксофоністів Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського, гімнастично-хореографічного колективу «Free kids» та інших відомих вокалістів і музикантів.

Джерело