У Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських Захисників

У Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських Захисників

У неділю, 2 червня, у парафії Покрови Пресвятої Богородиці, що у селі Голинь, однойменного протопресвітеріату, відбувся благодійний ярмарок, кошти з якого спрямують на потреби Збройних сил України.

Даний захід, з ініціативи волонтерки та дружини військовослужбовця п. Яни Дюг, організували у рамках відзначення Дня Героя. Ініціативу вдалося реалізувати завдяки сприянню місцевих волонтерів, парафіяльного братства й сестринства, а також парафіяльної братерської організації чоловіків-католиків «Лицарі Колумба».

Розпочалося дійство з Божественної Літургії, яку очолив адміністратор храму о. Анатолій Козак, протопресвітер Голинський, у співслужінні о. Миколи Хомина, сотрудника парафії.

Відтак на церковному подвір’ї розпочався сам ярмарок — місцеві господині приготували велику кількість смаколиків, а мистецькі колективи народного дому с. Голинь презентували творчу програму. Про це йдеться на фейсбук-сторінці парафії.

Такі ініціативи реалізовуються в селі вже не вперше. Основною їхньою метою є вшанувати пам’ять полеглих Героїв України, зокрема з Голинської громади, та допомогти військовослужбовцям, які зараз знаходяться на лінії фронту.

Цього разу на потреби ЗСУ вдалося зібрати близько 105 тисяч гривень, а також 200 доларів, 100 крон та 10 євро.

«Дякуємо Богу за можливість жити й допомагати нашим українським Захисникам і Захисницям, які невтомно виборюють нашу перемогу! Дякуємо всім, хто спричинився до благодійного ярмарку! Разом ми творимо великі й добрі справи!» — зазначають священнослужителі.

У Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських ЗахисниківУ Голині вкотре відбувся ярмарок на підтримку українських Захисників

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело