Бериславська районна військова адміністрація оголошує пошук кандидатів у присяжні для Великоолександрівського районного суду Херсонської області та Нововоронцовського районного суду Херсонської області

Бериславська районна військова адміністрація оголошує пошук кандидатів у присяжні для Великоолександрівського районного суду Херсонської області та Нововоронцовського районного суду Херсонської області

Бериславська районна військова адміністрація оголошує пошук кандидатів у присяжні для Великоолександрівського районного суду Херсонської області та Нововоронцовського районного суду Херсонської області.

Відповідно до частини четвертої статті 64, 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Бериславська районна військова адміністрація оголошує набір кандидатів у присяжні Великоолександрівського районного суду Херсонської області та Нововоронцовського районного суду Херсонської області.

Мета: затвердити список присяжних для Великоолександрівського районного суду Херсонської області у кількості 15 осіб, затвердити список присяжних для Нововоронцовського районного суду Херсонської області у кількості 15 осіб.

Підстава: подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області від 31.05.2023 № 03-376/23.

Якщо Ви постійно проживаєте на території, на яку поширюється юрисдикція Великоолександрівського районного суду Херсонської області або Нововоронцовського районного суду Херсонської області та виявили бажання бути присяжним, просимо подати в термін до 05 липня 2024 року до Бериславської районної військової адміністрації такі документи:

🔹Власноруч написану заяву про включення до списку присяжних відповідного районного суду Херсонської області (див. зразок).
🔹Ксерокопію паспорта громадянина України (1-4 сторінка та сторінка з інформацією про останнє місце проживання) або ксерокопію паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та довідку про реєстрацію місця проживання або місця перебування.
🔹Документ, що підтверджує відсутність судимостей.
🔹Документ, що підтверджує відсутність хронічних психічних чи інших захворювань, що перешкоджають виконанню обов’язків присяжного.
🔹Автобіографію.

Зразок заяви за посиланням: http://surl.li/inrxa

У разі виникнення питань звертайтеся за номером телефону: (097) 050-23-72, або електронної адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Джерело