“Саме зараз має розпочатись особлива духовна битва”, – Андрій Оленчик

Ми закликаємо всіх українських християн доєднатися до духовної хвилі «Вогняний рубіж», яка триватиме протягом чотирьох місяців у межах служіння Молитовного щита Християнської служби порятунку.   Чому ця ініціатива називається саме ,- “Вогнний рубіж”? Яке  завдання ми, як християни, як громадяни своєї країни,  покликані виконати в цій молитовній акції?

Спробуємо знайти  відповіді на ці та інші питання на сторінках Бібілії разом із одним з лідерів Молитовного Щита Християнської служби порятунку – Андрієм Оленчиком.

"Саме зараз має розпочатись особлива духовна битва", - Андрій Оленчик

Ось уже третій рік триває повномасштабне вторгнення рашистських окупантів на українську землю.

Позаду уже багато боїв, руйнувань і втрат. Однак саме в наступні кілька місяців на нас очікують битви, які багато в чому визначать остаточний результат російсько-української війни — це стверджують численні українські та іноземні політики, генерали й військові експерти, це підтверджують командири безпосередньо з полів боїв.

Україна має вистояти до осені, щоб вижити і згодом перемогти. Вистояти і на фронті фізичному, і на фронті духовному. Доки наша фізична «Армія Ісуса Навина» триматиме оборонні рубежі на численних полях битв сходу і півдня країни, Христова Церква України має стати колективним «Мойсеєм, Хуром та Аароном», який, як колись у битві між ізраїльтянами та амаликитянами, виконає свою частину бойової роботи в духовному світі (Вих 17, 8‑15). І згодом, святкуючи даровану Господом перемогу над екзистенційним ворогом, ми віддамо Богові шану і славу та проголосимо: «Господь — мій Прапор!»

Джерело