З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, служба у справах дітей Хустської районної військової адміністрації, провела захід для дітей – сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, служба у справах дітей Хустської районної військової адміністрації, провела захід для дітей – сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях нашого району та тих, що перемістились до нашого району з інших територій.

Привітали дітей голова Хустської районної ради Назарій Павлій,  заступник голови Хустської районної державної адміністрації – районної військової  адміністрації  Степан Бобик та начальник служби у справах дітей Хустської районної державної адміністрації – районної військової  адміністрації Любов Вайнраух. Окрім теплих слів подяки батькам-вихователям та прийомним батькам за нелегку працю та великий вклад у виховання  дітей-вихованців та прийомних дітей.  

До організації свята приєдналися голова Громадської організації                          ,, Велооб’єднання,, м. Хуст Андрій Козар та керівник Благодійний фонд ,, Під надійним крилом,, Мар’яна Лукашенко. За їх сприянням всім дітям було вручено подарунки.

Служба у справах дітей Хустської районної державної адміністрації – районної військової адміністрації висловлює щиру подяку всім, хто долучився до проведення свята.    

Свято завершилось однак районна військова адміністрація і надалі тримає в полі зору прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та робитиме все відповідне у сфері захисту прав дітей.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, служба у справах дітей Хустської районної військової адміністрації, провела захід для дітей - сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування

 

Джерело