На парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чування

На парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чування

Нещодавно на парафії Різдва Пресвятої Богородиці, Центрального протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, відбулися молитовні вечірні чування. Головною цитатою цього вечора були слова: «На Нього уповає серце моє і Він допоможе мені».

Традиційно чування розпочались з Божественної Літургії. Опісля неї вірні молилися вервицю до Богородиці, співали релігійні пісні, слухали проповідь священника, роздумували над читанням Святого Письма та віддавали шану Євхаристійному Христу у молитві адорації.

«Цього разу ми в особливий спосіб роздумували про чесноту надії на Господа, що є невідʼємною рисою справжнього християнина. Уривки зі Святого Письма, роздуми отців, чудові пісні — все це і не тільки, допомогли нам навчитися більше довіряти Богові, на Нього покладати надію, і в Ньому бачити основу свого щоденного життя», — йдеться на фейсбук-сторінці парафії.

На парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чуванняНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чуванняНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чуванняНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чуванняНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чуванняНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці відбулись вечірні чування

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело