Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

839-й день війни. Коротко про важливе для мешканців Яворівського району за добу.

Мостиська громада попрощалася з Героєм Олександром Галицьким. Вічна пам’ять Воїну.

7273 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

Програма патронажної підтримки дитячого населення діє у Новояворівському центрі первинної медико-санітарної допомоги (дитяча поліклініка). Рішенням сесії Новояворівської міської ради затверджено Програму впровадження універсально-прогресивної моделі патронажних відвідувань до вагітних та родин з дітьми до трьох років в Новояворівській територіальній громаді на 2024 рік, яка передбачає підтримку сімей з дітьми раннього віку: http://surl.li/ujnwi.

Громадська організація “Людина в біді” надала 170 психологічних консультацій мешканцям Яворівського району. Нагадаю, якщо ви проживаєте у районі та потребуєте допомоги, ви можете звернутись до Офісу підтримки до менеджерів, які координують та допомагають отримати допомогу. Адреси Офісів у районі: Яворів – вул.Шашкевича, 1а, 0674710344 Новояворівськ – вул. Шевченка, 1, 0674710630 Графік роботи центрів: з понеділка по п’ятницю, 09:00-17:00 год.

Жінки з Мостиської громади відправили 42 маскувальні сітки для ЗСУ за минулий рік. Розпочала благодійну акцію з плетіння маскувальних сіток ще у травні 2023 року. Матеріали на виготовлення сіток дають волонтери Центру Волонтеріату Мостищини та власним коштом волонтерок. Жінки вже відправили сітки на Донецький, Сумський, Харківський та Запорізькі напрямки. Також з кожною сіткою стараюсь відправити речі першої необхідності та солодощі, щоб висловити свою вдячність нашим Захисникам: http://surl.li/ujnyb.

Близько 5 тисяч гривень на ЗСУ зібрали мешканці села Дубровиця під час вечора патріотичної пісні “В єдності наша сила”: http://surl.li/ujzrd.

Разом переможемо!

Джерело