ІТАЛІЙСЬКА M109L РОЗРИВАЄ РУСНЮ: артилеристи точними пострілами знищують танки та бліндажі окупантів

Артилеристи 33 механізованої бригади нищать ворога на Донецькому напрямку італійською САУ M109L, яка є модернізованим варіантом американської самохідної гаубиці M109. Бійці хвалять точність гармати, хоч вона і доволі вибаглива. Кажуть, що лише двома-трьома пострілами можна розібрати ворожий бліндаж.

Артилеристи запевняють, що найважче в їхній роботі – це перебувати в очікуванні і чути, як їх обстрілюють. Дивіться сюжет молодшого сержанта Павла Белянського на Армія TV, аби дізнатися більше про звички артилеристів, найжирніші вражені цілі, а також про те, чого бійці клянуться ніколи не робити в цивільному житті.

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело