У Полтаві відбувся зʼїзд молоді Харківського екзархату

15 червня у Полтаві відбувся Зʼїзд молоді Харківського екзархату.
З благословення владики Василія (Тучапця) захід організувала Екзархальна молодіжна комісія за підтримки Патріаршої молодіжної комісії УГКЦ.

У Полтаві відбувся зʼїзд молоді Харківського екзархатуРозпочався захід зі Святої Літургії, яку очолив мит. прот. Роман Демуш, заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Опісля всі учасники мали спільну трапезу, а продовжився зʼїзд круглим столом в рамках Ековідповідального проєкту СпоЖити на тему «Їсти, щоб жити VS Жити, щоб їсти» та воркшопом з планування діяльності молодіжних спільнот УГКЦ, які промодерували о. Роман Демуш та Юлія Сиротюк.

У Полтаві відбувся зʼїзд молоді Харківського екзархатуЗгодом відбулася молитовно-мистецька програма, яку провадила добродійка Надія Улішак, де кожна присутня спільнота мала можливість запрезентувати себе, а також спільно поспівати релігійних пісень під гітару.

На заході були присутні священники та молодь з м. Лубни, м. Полтава, смт. Покотилівка, смт. Білики, м. Лозова та м. Люботин. Всі учасники активно брали участь у програмі заходу: молилися, спілкувалися, навчалися, аналізували, планували, трапезували, співали. На завершення зʼїзду до молоді звернувся голова екзархальної молодіжної комісії о. Василь Улішак із закликом не лише мріяти, а й активно діяти при своїх парафіях.

У Полтаві відбувся зʼїзд молоді Харківського екзархату Найперше дякуємо Богу за можливість зустрітися! Дякуємо владиці Василю, екзарху Харківському, за благословення та промовлене батьківське слово до молодого покоління. Висловлюємо вдячність представниками Патріаршої молодіжної комісії, присутнім отцям та парафіянам парафії Пресвятої Трійці, які гостинно прийняли зʼїзд, всій нашій відважній і незламній молоді!
Плани складено та озвучено, тож тепер залишається їх успішно втілювати в життя на славу Божу!

У Полтаві відбувся зʼїзд молоді Харківського екзархатуПовідомила Надія Улішак

Більше фото

https://www.facebook.com/share/p/mnppLUzkqV5BZo2F/

Джерело