Медики Долинщини звершили паломництво на Закарпаття

Медики Долинщини звершили паломництво на Закарпаття

Цими вихідними, 15-16 червня, медичні працівники Долинщини разом з капеланом здійснили паломництво до Джублика та Мукачева.

Як повідомив о. Ігор Ліпчанський, медичний капелан лікарень Долинщини, такі поїздки для медиків вже стали доброю традицією. У їх часі паломники в особливий спосіб пізнають культурну спадщину України.

Традиційно свою прощу медики офірують за мир і перемогу України, за Воїнів, за своїх рідних і колег по роботі.

«Цього разу паломників зустрічало сонячне Закарпаття, затишне і тихе місце для молитви до Пресвятої Родини — Джублик. У цьому монастирі й паломницькому центрі мали можливість помолитися Божественну Літургію», — розповідає священнослужитель.

Опісля цього місцеві отці привітали паломників з Долинщини, а також подякували їм за служіння хворим.

Згодом група чисельністю понад 50 осіб вирушила стежками Хресної дороги у місцевому лісі.

Роздуми стацій стосувалися служіння ближнім, які перебувають у самотності, хворобі чи смутку. Хресна дорога привела до величного собору.

Програма продовжилася переїздом до Мукачева й відвідинами замку Паланок.

По дорозі додому в автобусах лунали жваві християнські та патріотичні пісні разом з подячною молитвою за цікаве паломництво.

Медики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на ЗакарпаттяМедики Долинщини звершили паломництво на Закарпаття

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело