Онлайн-семінар для підприємців від EU4Business: робота з митницею під час експортних операцій

Як вийти на експорт? Як правильно працювати з митницею? Про це та багато цікавого про експортну діяльність українські підприємці можуть дізнатися під час онлайн-семінару. У межах програми  EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини 18 червня відбудеться вебінар для представників малого та середнього бізнесу.

Онлайн-семінар для підприємців від EU4Business: робота з митницею під час експортних операцій

ГО «Вдоскональ себе» запрошує підприємців реєструватися на онлайн-семінар вже зараз, реєстрація тут.

 

«Під час семінару з експортної діяльності будемо піднімати дуже важливі теми щодо налагодження роботи з продажу за кордон, функції брокерів та взаємодії з ними. Також з експертами будуть розглянути питання взаємодії із митницею. Правильної організації цього процесу. Впевнені, що вебінар надасть підприємцям унікальні знання і запрошуємо до участі», – наголошує голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин.

Старт вебінару о 15:00, 18 червня.

За умови участі в онлайн-семінарі ви дізнаєтесь про:

 

  • Експортну діяльність: сутність та принципи;
  • Особливості ведення експортної діяльності в Україні;
  • Взаємодія з державними органами державної митної служби України;
  • Підводні камені експортної діяльності;
  • Функції брокера та взаємодія з ними.
  •  

    Реєстрація відкрита за посиланням.

    Вебінар проводитимуть:

  • Альона Возненко – тренерка Школи бізнесу Нової пошти, голова комітету з маркетингу Європейської Бізнес Асоціації, консультантка з питань e-commerce програм ПРООН в Україні, має 10+ років досвіду у маркетингу та B2B продажах. 
  • Олексій Шидловський – юрист, брокер, співвласник митного терміналу ТОВ «ІНСОРСИНГ ФОБОС-ГРУП».
  •  

    Поспішайте зареєструватися та поставити нагадування у своєму календарі, аби не пропустити цю подію.

    Довідкова інформація: 

    Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

     

    Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

    Джерело