Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

Про важливе для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

845-й день війни. Коротко про важливе для мешканців Яворівського району за добу.  Була пожежа дерева на відкритій території смт Немирів.

7258 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

У Домажирі відкрили оновлений стадіон «Розточчя – Домажир». Громада власними силами розчистила територію колишнього стадіону, провела рекультивацію трав’яного покриття, встановила ворота, огорожу: http://surl.li/uodmk.

У Львові відбулась велика благодійна гастро-вечеря, на якій вдалось зібрати понад 5 мільйонів гривень для наших оборонців. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Свої кулінарні шедеври презентували 16 топових кухарів України, Сакартвело та Азербайджану: http://surl.li/uodnp.

15 тисяч гривень на потреби військовослужбовців зібрали працівники культури Шегинівської громади під час благодійного концерту “Нескорені”: http://surl.li/uodpm.

Нагадаю, що в Яворівській поліклініці можна безкоштовно пройти мамографію молочних залоз та зробити рентген за скеруванням лікаря на сучасному обладнанні. А також є можливість для мешканців громади зробити обстеження на комп’ютерному томографі: http://surl.li/uodlx. Разом переможемо!

Джерело