У Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батька

У Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батька

У неділю, 16 червня, в Україні відзначали День батька. З цієї нагоди на парафії Покрови Пресвятої Богородиці, що у селі Голинь, провели молитву співаної вервиці до Святого Духа, а згодом — футбольний матч.

У дійствах взяли участь вівтарники, церковне братство, члени братерської організації «Лицарі Колумба», що діє при парафії, батьки, а також священнослужителі — парох храму о. Анатолій Козак, протопресвітер Голинський, та о. Микола Хомин, сотрудник святині.

«Молилися за всіх батьків, а також за Воїнів та настання переможного миру. Дякуємо нашим Захисникам за можливість проводити такі заходи», — додають організатори.

У Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батькаУ Голині молитвою на вервиці та футбольним матчем відзначили День батька

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело