У катехитичній школі «Християнські зернятка» відбулося урочисте завершення навчального року

У катехитичній школі «Християнські зернятка» відбулося урочисте завершення навчального року

Нещодавно у катехитичній школі «Християнські зернятка», яка діє при парафії св. влкмч. Юрія, що в с. Угорники, Східного протопресвітеріату, відбулося урочисте завершення навчального року, під час якого діти, молодь та душпастирі дякували Господеві за прожитий рік, а також проводили конкурси, квести й різне дозвілля.

Про це зазначають на фейсбук-сторінці парафії.

«Це молитовно-атракційне свято стало новим виміром й можливостями відпочинку для дітей і молоді разом з їхніми батьками. Також цей захід дав нам відчуття спільнотності у нашій парафії», — розповідає парох о. Юрій Трухан.

Як зазначають на сторінці, завершення навчального року у катехитичній школі стало новим етапом у житті спільноти: 10 червня при парафії розпочалися літні християнські табори, які триватимуть упродовж всього літа.

Подячну Літургію, а також конкурси, квести, солодощі містила програма активного відпочинку для дітей і батьків з нагоди завершення навчального року.

На завершення свята відбулись батьківські збори, на яких п. Ольга Кліщ, директорка катехитичної школи, підбила підсумки річної катехизації, подякувавши батькам за підтримку, а працівникам й аніматорам та їх помічникам за організацію активностей для діток протягом навчального року.

Своєю чергою о. Юрій розповів батькам про новинки навчального процесу на базі парафіяльного центру: мовну школу «Sun flower», яка розпочне діяти з вересня 2024 року, різноманітні гуртки, додаткове навчання для дітей та випускників ліцеїв і багато іншого.

У катехитичній школі «Християнські зернятка» відбулося урочисте завершення навчального рокуУ катехитичній школі «Християнські зернятка» відбулося урочисте завершення навчального рокуУ катехитичній школі «Християнські зернятка» відбулося урочисте завершення навчального рокуУ катехитичній школі «Християнські зернятка» відбулося урочисте завершення навчального року

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело