Учні Католицького ліцею здійснили мандрівку до Австрії

Учні Католицького ліцею здійснили мандрівку до Австрії

Літні канікули в учнів Католицького ліцею святого Василія розпочалися з поїздки до Австрії. Мандрівка стала не тільки можливістю відпочити, але й познайомитися з новою країною, удосконалити англійську мову та розвинути командні й лідерські якості.

«“Подорожувати необхідно тим, хто вчиться”, —  писав Марк Твен. Учні Католицького ліцею повністю згідні з думкою видатного американського письменника, адже дуже люблять мандрівки. Компанія зібралася чимала, дружна й весела: практично кожен п’ятий ліцеїст обрав для себе закордонну подорож», — зазначають на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Пунктом призначення групи став Земмеринг — невелике курортне містечко, розташоване в горах на висоті 1000 м. над рівнем моря й оточене мальовничими лісами. Дорогою до Австрії юні мандрівники зробили зупинку заради знайомства зі столицею Словаччини — Братиславою.

«Щоранку, виходячи на терасу на ранкову руханку, учні милувалися краєвидами зелених гір, оповитих туманами. Руханка, уроки англійської мови, СПА-процедури, смачна їжа та неймовірний відпочинок — це стало щоденною рутиною наших ліцеїстів, але кожен день приносив і сюрпризи: прогулянку до живописного озера, екскурсію містом, конкурси й розваги», — йдеться у дописі.

Як додають освітяни, найбільше ліцеїстам сподобалася екскурсія до Граца — другого за величиною міста Австрії з майже тисячолітньою історією.

«Це жива історія!» — переконана Вікторія Карагодіна, учениця 7-А класу.

Старе місто Граца є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО й зберегло до наших часів безліч середньовічних будівель в стилі італійського Відродження, чарівних внутрішніх двориків і вузьких вуличок.

Учні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до АвстріїУчні Католицького ліцею здійснили мандрівку до Австрії

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело