👧🏻 Безпека дітей — головна тема четвертого Саміту перших леді та джентльменів Захід відбудеться 12 вересня в Києві

  • Автор допису:

👧🏻 Безпека дітей — головна тема четвертого Саміту перших леді та джентльменів 

Захід відбудеться 12 вересня в Києві

👧🏻 Безпека дітей — головна тема четвертого Саміту перших леді та джентльменів

Захід відбудеться 12 вересня в Києві. Трек Мінцифри — безпека маленьких українців в інтернеті. Тож долучимося до координації панелі «Безпека дітей в цифровому середовищі». Разом із представниками урядів та міжнародними експертами обміняємося досвідом та сформуємо гнучкий план дій, який допоможе вберегти дітей від ризиків у цифровому світі.

🗣 У межах підготовки до саміту відбулася пресконференція, у ній взяла участь Валерія Іонан — заступник Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції.

У сучасному світі інтернет — це необхідність. Тож Валерія наголосила, що діти змалку мають навчитися, як бути відповідальним цифровим громадянином та захищати себе від онлайн-загроз — кібербулінгу, дезінформації чи онлайн-грумінгу. Започаткування та поширення найкращих світових практик є однією з відповідей на ці виклики. Ми постійно працюємо над тим, щоб кожна дитина мала відповідні цифрові навички та знання з онлайн-безпеки.

Саміт перших леді та джентльменів — щорічна міжнародна подія, яку ініціювала Олена Зеленська у 2021 році. Платформа обʼєднує перших леді та джентльменів, щоб долати виклики світового масштабу 💪🏻

Джерело