Будівництво з’їздів на Подільському мостовому переході перейшло в цілодобовий режим

На Подільському мостовому переході триває зведення 90-метрового тунелю під залізницею, який виведе міст на Троєщину (до вул. Петра Вершигори в напрямку просп. Романа Шухевича). Роботи перейшли в цілодобовий режим. Про це повідомляє КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд».

Також дорожники облаштовують конструкції тунелю між майбутніми станціями метро «Затока Десенка» та «Райдужна» на території Русанівських садів.

Роботи виконують за погодженням з Київською міською військовою адміністрацією з урахуванням умов воєнного стану у співпраці з АТ «Укрзалізниця», щоб не зупиняти рух залізничного транспорту, який на сьогодні має стратегічне значення.

Дирекція перепрошує за тимчасові незручності та шум, який турбує мешканців сусідніх із будівництвом будинків під час дії комендантської години, та просить з розумінням поставитися до цієї ситуації.

У межах Русанівських садів також продовжують зводити насип земляного полотна та влаштовують мережу дощової каналізації, що дозволить вирішити багаторічну проблему з підтопленням вулиці Центральна Садова.

Окрім цього, будують ділянку дороги від вул. Петра Вершигори до розворотного кільця трамваю, а саме: виправляють профіль колій трамваю, мостять міжколійний простір залізобетонними плитами, влаштовують конструкції дорожнього покриття вздовж трамвайних колій і зводять підпірні стіни.

Джерело