Розпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським Карітасом

Розпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським Карітасом

У понеділок, 17 червня, при Карітасі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розпочалася друга зміна літнього табору «Кольорове літо» для дітей.

«Ми продовжуємо розфарбовувати будні дітей яскравими кольорами! Колір понеділка вже за традицією — червоний!» — розповідають на сторінці Карітасу.

Розпочався день із виконання Державного Гімну України й молитви. Потім для юних учасників провели цікаві ігри на знайомства та згуртування.

Далі діти поділилися на команди, обрали капітана, придумали назву команди, девіз та герб, а відтак кожна група презентувала себе.

«Ще під кінець пограли в ігри на витривалість та спритність. Тож активного відпочинку сьогодні було вдосталь», — йдеться у дописі.

Пригадуємо, що франківський Карітас організовує денний табір для дітей віком 7-10 років.

Табір проходить в рамках проєкту «Гуманітарний захист людей, які постраждали від війни в Україні» за підтримки «Caritas Österreich» та «NACHBAR IN NOT» й «Центру життєстійкості», що є пілотним проєктом Міністерства соціальної політики України, який стартував цього року в межах програми «Ти як?» першої леді Олени Зеленської.

В Івано-Франківську ініціативу реалізовує Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за сприяння міського голови п. Руслана Марцінківа та у співпраці з Департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради.

Розпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським КарітасомРозпочалася друга зміна табору «Кольорове літо» з франківським Карітасом

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело