#тияк: На Житомирщині в тестовому режимі запрацювали три простори з надання психологічної підтримки

У трьох територіальних громадах Житомирської області: Народицькій, Олевській та Словечанській  у тестовому режимі розпочали роботу простори з надання психологічної підтримки. За перший день роботи до нових центрів вже надійшло п’ять запитів від місцевих жителів, які прагнуть отримати психологічну допомогу.

#тияк: На Житомирщині в тестовому режимі запрацювали три простори з надання психологічної підтримки

Ці простори створені для того, щоб забезпечити доступ до кваліфікованої психологічної допомоги через онлайн консультування. Відвідувачі можуть отримати підтримку у подоланні труднощів, пов’язаних з психологічним здоров’ям, таких як посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), депресія, панічні атаки та інші проблеми.

Послуги в цих центрах безкоштовні для всіх жителів громади, включаючи жінок, дітей, людей похилого віку, внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від насильства та осіб з інвалідністю. У просторах психологічної підтримки відвідувачі можуть вільно висловити свої емоції.

Довідково. Проєкт реалізується громадською організацією “In Touch Ukraine Foundation” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Виконавцями проєкту є консорціум трьох організацій: Pact, FHI 360 та AFEW-Україна («СНІД Фонд Схід-Захід»).

 

#тияк: На Житомирщині в тестовому режимі запрацювали три простори з надання психологічної підтримки #тияк: На Житомирщині в тестовому режимі запрацювали три простори з надання психологічної підтримки #тияк: На Житомирщині в тестовому режимі запрацювали три простори з надання психологічної підтримки

Джерело