“В бригаді одразу відчув високій рівень підготовки особового складу” – морпіх Валерій Валерій – військовослужбовець з Хмельниччини

"В бригаді  одразу відчув високій рівень підготовки особового складу" – морпіх Валерій
Валерій - військовослужбовець з Хмельниччини

"В бригаді одразу відчув високій рівень підготовки особового складу" – морпіх Валерій
Валерій – військовослужбовець з Хмельниччини. Вперше приєднався до війська ще у 2014 році. Тоді записався добровольцем до однієї з бригад ЗСУ. Другий раз одягнути військову уніформу змусило повномасштабне вторгнення рф до України. Спочатку Валерій записався до місцевого батальйону тероборони. Але невдовзі зрозумів, що його знання та вміння знадобляться в іншому місці.
– Мені стало зрозуміло, що батальйон територіальної оборони виїжджати нікуди не буде. Він формувався і у майбутньому в його обов’язки входило можливе відбиття нашого міста. Я не вважаю себе Рембо, але, знаючи свою відповідальність та певний військовий досвід, вирішив перевестися до іншої бригади. Мені це вдалося. Але ті частини не наблизили мене ближче до лінії фронту. Вже після того, як я приєднався до Стрілецької бригади Повітряних Сил, звідти мене та інших побратимів відрядили до 35 окремої бригади морської піхоти.

Продовження історії тут

Джерело