«Я вірю в нашу перемогу!» – владика Петро звернувся до держслужбовців

21 червня, напередодні Дня державної служби, на території Коломийської районної державної адміністрації, за участі Преосвященного владики Петра Голінея, єпископа-помічника Коломийської єпархії УГКЦ, було відслужено Молебень до Пресвятої Богородиці.

Молитву очолив владика Петро. Разом з ним молилися: о. Роман Кіцелюк, синкел у справах духовенства та священничих родин, духовенство ПЦУ, Любомир Глушков, голова Коломийської військової адміністрації, Іван Угрин, голова Коломийської районної ради, а також інші працівники адміністрації.

Після Молебню Архиєрей звернувся до присутніх такими словами: «Діва Марія вчить нас довірити Небесному Отцеві: не опускати рук, не шукати між собою ворогів, але старатися бути витривалими. Державні працівники, в часі війни, теж мають нелегку роль. Адже памʼятаємо, що коли Ісус робив чуда, то за Ним ішло багато людей. Однак, коли настала страсна пʼятниця, Христа зреклися усі. 

Подібно і вам, державним працівникам, є нелегко приймати ті чи інші рішення. Тому, у важких обставинах нам слід звертатися до Пречистої Діви Марії. Вона допоможе пронести будь-який тягар.  

Старайтеся жити і чинити по совісті. Нехай вам Господь у цьому допоможе! 

Я вірю в нашу перемогу! Ми повинні вистояти!». 

Пізніше виступив п. Любомир Глушков, голова Коломийської військової адміністрації, та вручив грамоти працівникам адміністрації.

Присутніх також привітав п. Іван Угрин, голова Коломийської районної ради.

На завершення, всі присутні зробили спільне фото.

 

Пресслужба Коломийської єпархії УГКЦ

«Я вірю в нашу перемогу!» – владика Петро звернувся до держслужбовців «Я вірю в нашу перемогу!» – владика Петро звернувся до держслужбовців «Я вірю в нашу перемогу!» – владика Петро звернувся до держслужбовців
«Я вірю в нашу перемогу!» – владика Петро звернувся до держслужбовців «Я вірю в нашу перемогу!» – владика Петро звернувся до держслужбовців

 

Джерело