Мальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населення

Мальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населення

У червні Мальтійська служба допомоги зреалізувала благодійну акцію, спрямовану на підтримку особливо вразливих категорій населення Івано-Франківської області.

Як зазначають франківські благодійники на своїй фейсбук-сторінці, за цей час вдалося роздати 1050 продуктових наборів, які стали значною допомогою для малозабезпечених родин, внутрішньо переміщених осіб, а також людей з вадами слуху та зору.

«Ця ініціатива мала на меті забезпечити базові потреби тих, хто найбільше потребує допомоги у складних соціальних умовах. Продовжуємо активно працювати над подібними проєктами, щоб забезпечити сталу підтримку вразливих верств населення та сприяти поліпшенню їхнього життя», — йдеться у дописі.

Проєкт втілювався за підтримки Malteser International.

Мальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населенняМальтійська служба допомоги реалізувала акцію на підтримку вразливих категорій населення

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело