У Міжнародному виставкому центрі розпочалися найбільші в Україні Дні адопції тварин (+фото)

Цими вихідними у Міжнародному виставковому центрі проходить наймасштабніший в Україні захід з прилаштування тварин, організований комунальним підприємством «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно із відомими притулками. На відвідувачів чекає насичена програма, а на нових власників тварин – подарунки від партнерів. Про це повідомляє директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

«Якщо ви думали про те, аби взяти в родину пухнастого друга, обов’язково скористайтеся нагодою і відвідайте Дні адопції в МВЦ 22-23 червня. Ми зібрали тут найбільші притулки столиці і області, які будуть раді передати в добрі руки своїх підопічних. Також кожний, хто прихистить тваринку в межах Днів адопції, отримає приємні подарунки від партнерів: починаючи від засобів для обробки від паразитів, закінчуючи знижками на ветеринарні послуги і зоотовари. Приходьте і подаруйте тваринкам нове щасливе життя», – сказав Олександр Возний.

Захід триває протягом суботи, 22 червня, з 10:00 до 18:00, а 23 червня – з 10:00 до 16:00  у павільйоні 2-А Міжнародного виставкового центру за адресою Броварський проспект, 15 (станція метро «Лівобережна»). Окрім знайомства з підопічними притулків, на відвідувачів Днів адопції чекають тематичні лекції, тренінги та розваги для дітей. З програмою заходу можна ознайомитися за посиланням.

Джерело