Володимир Зеленський привітав воїнів ЦСО «А» СБУ з 30-ю річницею заснування центру

«Центр спеціальних операцій «А» Служби безпеки України – по праву один із найкращих бойових підрозділів України, справді незамінний.

Ваші бойові результати позитивно вплинули на всі стратегічні битви цієї війни – від захисту Києва до очищення від ворога простору Чорного моря, від боїв на Харківщині та Донеччині до спеціальних операцій у стратегічній глибині ворожої території. Зокрема, українці мають знати та бути вдячні вам за мінусування економічного потенціалу Росії, який працює на війну, – за удари по російській нафтопереробці.

Вже уражено понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів і нафтобаз держави-терориста. Для дронів СБУ вже й відстань у півтори тисячі кілометрів не проблема. Разом з успіхами ГУР та наших Збройних Сил України це дуже вагомі результати, які наближають справедливе для України закінчення цієї війни та забезпечують реальну, відчутну, болісну відповідальність Росії за все скоєне проти України.

Кожен, хто завдає втрат Росії, робить мир ближчим. Дякую всім вам за це!»

Президент України Володимир Зеленський привітав воїнів Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України з 30-ю річницею заснування ЦСО.

Джерело