🇺🇦 Україна робить ще один надважливий крок на шляху до спільноти європейських Держав

🇺🇦 Україна робить ще один надважливий крок на шляху до спільноти європейських Держав

🇺🇦 Україна робить ще один надважливий крок на шляху до спільноти європейських Держав. Сьогодні розпочинає роботу перша міжурядова конференція щодо нашого вступу до Європейського союзу.

🔷 Ще від часів Великих князів Київської Русі наша країна була невід'ємною складовою цивілізаційного розвитку європейського континенту. А сьогодні ми є головними захисниками тих цінностей, що єднають Європу.

Фахова системна робота команди Президента України Володимира Зеленського, нашого Уряду та депутатів Верховної Ради, попри повномасштабне вторгнення росії, дозволила нам за лічені місяці пройти великий шлях від подання заявки на членство до отримання статусу кандидата в члени ЄС, політичного рішення щодо початку переговорів і, нарешті, безпосереднього обговорення того, що Україна та кожна з країн ЄС будуть робити задля успішної інтеграції нашої країни у його склад, яке стартувало сьогодні.

🔰 Ми виконали усі умови, які ставили перед нами наші партнери та зробили значну підготовчу роботу для того , щоб перемовини, що розпочалися зараз були максимально змістовними та ефективними для усіх учасників.

🤝 Дякуємо усім хто приклав зусиль задля того, щоб перевести наші цивілізаційні прагнення у практичну площину. А особливо нашим захисникам, які уособлюють собою наше прагнення жити у вільній, демократичній, європейській країні. Своїм героїзмом вони відкривають шлях для політичних перемог України на міжнародній арені та наближають нашу найголовнішу Перемогу.

Джерело