«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір

«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір

У період з 17 по 21 червня у парафії Покрови Пресвятої Богородиці, що у селі Велика Тур’я, Долинського протопресвітеріату, відбувся дитячий християнський табір «Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його». Цьогоріч у ньому взяли участь 110 дітей.

На запрошення адміністратора парафії о. Михайла Міхнея організацією табору займалася катехитка п. Оля Шептицька-Міхней та запрошена монахиня сестра Марія Благовіщення зі Згромадження Сестер Служебниць Господа і Діви Марії з Матара Чернечої Родини Воплоченого Слова.

Щодня учасники табору мали можливість молитися Божественну Літургію в наміренні якнайшвидшого настання переможного миру. Також діти брали участь у різноманітних естафетах, змаганнях та творчих конкурсах.

На завершення табору малеча зібралась на пікнік, під час якого кожен мав нагоду продемонструвати свої таланти.

«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір«Блаженні, які слухають слово Боже і зберігають його»: у Великій Тур’ї провели дитячий табір

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело