На парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанів

На парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанів

У неділю, 23 червня, у день, коли в нашій Церкві відзначають величне свято Зіслання Святого Духа, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, Центрального протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, відбувся благодійний ярмарок круасанів.

Після Божественної Літургії вірні частували круасани, приготовані молоддю. Парафіяни мали можливість обрати смаколик на різний смак: солоні, солодкі з джемом чи з шоколадом.

«Метою акції був збір коштів для наших військових, за які придбаємо й передамо на фронт необхідні речі та амуніцію для ЗСУ. Щиро дякуємо молоді за невтомну працю та жертводавцям, які наближають нашу омріяну перемогу», — йдеться у дописі на парафіяльній сторінці.

На парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанівНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанівНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанівНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанівНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанівНа парафії Різдва Пресвятої Богородиці провели ярмарок круасанів

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело