📌На Сіверському напрямку втрати окупантів склали 84 особи. Крім того, знищено бойову машину піхоти та автомобіль

📌На Сіверському напрямку втрати окупантів склали 84 особи. Крім того, знищено бойову машину піхоти та автомобіль, уражено два бліндажа з особовим складом.

📌У захопленому навесні 2022 року Старобільську упродовж цього часу виникла гостра проблема із вивезенням сміття. Відповідні комунальні служби на папері створені, кому належить – отримують зарплату, але побутове сміття накопичується посеред вулиць. Сморід, що виник через червневу спеку, вкотре нагадав місцевим колаборантам про їхню бездіяльність. Ті, у свою чергу, організували черговий суботник і відзвітували у Луганськ про проведення показових громадських робіт. Втім, проблема залишається не вирішеною.

Вирішити існуючі питання лисичан приїхав новий куратор міст так званої «лнр», які підшефні татарстану. Наразі він ознайомлюється з обсягом невиконаних, починаючи із 2022 року, завдань по відбудові. В місті відсутнє централізоване опалення, вимкнені мобільний зв’язок та інтернет, значні проблеми із водопостачанням та наданням інших комунальних послуг.

Джерело