🏥Окрім того, продовжується співпраця у рамках проєкту «Recovery» зі створення сучасного реабілітаційного центру…

🏥Окрім того, продовжується співпраця у рамках проєкту «Recovery» зі створення сучасного реабілітаційного центру на базі ОКНП «Чернівецький госпіталь ветеранів війни». В його рамках буде реконструйоване приміщення та забезпечено обладнанням 60 стаціонарних реабілітаційних ліжок.

💰Важливим аспектом реалізації ветеранської політики є і працевлаштування Захисників та Захисниць. Наразі в області понад 20 ветеранів отримали гранти на створення чи розвиток бізнесу, більш як 20 ветеранів отримали грантову підтримку від міжнародних партнерів. Також в області діють програми працевлаштування, перекваліфікації і адаптації. Наразі на їхню реалізацію передбачено понад 7 мільйонів гривень.

❗️Проведення регіонального форуму є надзвичайно актуальним. Всі хлопці та дівчата, які повертаються з війни, потребують підтримки. Їх важливо почути і допомогти адаптуватися до життя у новому статусі. Працюємо далі для того, щоб наші ветерани почувалися комфортно, мали можливості для навчання та професійного розвитку.

Джерело