✅ Запускаємо новий сервіс на порталі Дія. Виправляйте дані про задеклароване місце проживання в реєстрі за кілька кліків

✅ Запускаємо новий сервіс на порталі Дія. Виправляйте дані про задеклароване місце проживання в реєстрі за кілька кліків

Запускаємо новий сервіс на порталі Дія. Виправляйте дані про задеклароване місце проживання в реєстрі за кілька кліків

Помітили неактуальну адресу чи неправильну дату реєстрації в цифровому паспорті? Не можете сформувати витяг про місце проживання? Актуалізуйте дані в Реєстрі територіальної громади за кілька кліків на порталі Дія. Без поїздок до ЦНАПу та паперів.

Користуйтеся сервісом, якщо у вас:

👉🏻 помилка при замовленні витягу про місце проживання
👉🏻 неактуальні дані у вашому або дитячому витягу
👉🏻 немає місця проживання в паспорті в Дії, хоча ви зареєстровані
👉🏻 неправильна дата реєстрації в цифровому паспорті

Витяг про місце проживання знадобиться при одруженні, відкритті рахунку в банку, влаштуванні дитини в садочок, працевлаштуванні та в інших життєвих ситуаціях. Тож дані в ньому мають бути завжди актуальними.

Актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади доступна по Україні, окрім Одеси, Миколаєва та деяких громад з тимчасово окупованих територій і зони бойових дій. Повний перелік тут.

Цифровізуємо 🫡

Проєкт реалізовується Мінцифрою спільно з Міністерством внутрішніх справ, Державною міграційною службою України та ДП «Документ», за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Джерело