🕯 9:00 Хвилина мовчання Сержант Віктор Мошенець поліг 7 серпня 2023 року поблизу села Берестове на Харківщині

🕯 9:00 Хвилина мовчання

Сержант Віктор Мошенець поліг 7 серпня 2023 року поблизу села Берестове на Харківщині

🕯 9:00 Хвилина мовчання

Сержант Віктор Мошенець поліг 7 серпня 2023 року поблизу села Берестове на Харківщині. Під час виконання бойового завдання він отримав поранення, несумісні з життям. Воїну було 44 роки.

Віктор Олексійович народився в місті Ічні Чернігівської області. Навчався в місцевій гімназії ім. С. Васильченка. Проходив строкову службу. У 2008-му закінчив Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». Останні роки працював продавцем.
Добровільно вступив до лав Збройних Сил України 24 лютого 2022 року. Служив у роті охорони першого відділу Прилуцького РТЦК та СП, а в березні 2023-го був переведений в 44-ту окрему механізовану бригаду. Обіймав посаду старшого стрільця-оператора 5 механізованої роти другого механізованого батальйону військової частини А4723. Боронив цілісність держави на Куп'янському напрямку.

«Перебуваючи завжди у зонах активних бойових дій, він ніколи не скаржився, що йому важко. Навпаки, всіх підтримувати, переконуючи, що все буде добре. Хто його знав, говорять, що такі люди зустрічаються вкрай рідко. Він мав ще стільки планів та нездійсненних мрій. Так і не встиг побачити свого сина, якого так сильно чекав», – написала дружина Юлія.

Поховали Віктора у рідному місті.
У воїна залишилися мама, дружина, син.

Джерело