День Конституції України: з вірою у Перемогу

День Конституції України: з вірою у Перемогу

Уже третій рік, це свято, як і життя самих українців, обпалене війною. Наш народ для всього світу став прикладом свободи, мужності, незламності духу та щирої любові до нашої країни.

В рамках відзначення одного із головних державних свят України у Калуші, у підрозділі військової частини Національної гвардії України, відбулися урочистості.

На захід завітали перший заступник голови Калуської районної державної адміністрації Іван Шикеринець, секретар міської ради Віктор Гільтайчук, керівники силових структур району.

Насамперед усі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих захисників України у повномасштабній війні з російськими окупантами та виконали Державний гімн України. Чимало бійців військової частини полягли в бою за волю і незалежність рідної держави. Адже особовий склад військової частини Національної гвардії бере участь у взаємодії зі Збройними силами України, іншими силовими структурами у відсічі збройної агресії окупантів проти України шляхом ведення бойових дій, а також у виконанні завдань територіальної оборони.

У своїй промові Іван Шикеринець наголосив на тому, що в умовах повномасштабної війни з російськими окупантами цінності, закладені в Конституції, для кожного з нас набувають ще вагомішого змісту, оскільки ми знову повинні боротися за наше вільне та мирне майбутнє. Кожну мить, в запеклих боях, величезною ціною людських життів доказуємо, що ми – українці, вільна, нескорена нація.

Відтак, за високий професіоналізм, активну громадянську позицію, сумлінне виконання службових обов’язків, а також з нагоди 28-ї річниці Конституції України нагороджено грамотами районної державної адміністрації-районної військової адміністрації представників патрульної роти патрульного батальйону військової частини.

Крім того, особовий склад роти отримав грамоти від керівництва військової частини, відділу національної поліції та міської ради.

Миру нам всім! Дякуємо ЗСУ!

Ми незламний народ незламної країни.

Більше тут: https://www.facebook.com/share/p/BVNwAASK3Upc3mEd/

День Конституції України: з вірою у ПеремогуДень Конституції України: з вірою у ПеремогуДень Конституції України: з вірою у Перемогу

Джерело