Шановні мешканці Калуського району!

Шановні мешканці Калуського району!

Щиро вітаю вас із визначним національним святом – Днем Конституції України.

28 років тому ми отримали цей головний документ державності і демократії, незалежності і соборності нашої держави, який гарантує волю українського народу жити у власній суверенній, соборній країні.

Наша Конституція має унікальне історичне коріння, адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний закон – Конституцію Пилипа Орлика.

В умовах повномасштабного вторгнення і численних злочинів російських окупантів, цінності, закладені в Конституції, для кожного з нас набувають ще вагомішого змісту, оскільки ми знову повинні боротися за наше вільне та мирне майбутнє. Кожну мить, в запеклих боях, величезною ціною людських життів доказуємо, що ми – українці, вільна, нескорена нація.

Вірю, що в ці нелегкі часи український народ здолає ворогів та захистить нашу Батьківщину, адже ми як ніколи згуртовані та єдині у прагненні до миру та щасливого життя на рідній землі.

Хай у кожного з нас міцніє почуття гордості за рідну державу, адже Україна розпочинається з кожного з нас.

Бажаю всім у ці нелегкі часи Божого благословення, міцного здоров’я і витримки, сили і мужності, незламної віри у Перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!

Жанна Табанець, голова Калуської РДА – начальник районної військової адміністрації

Джерело