Стартував конкурс із залучення інвестора до будівництва дитячого садка в Шевченківському районі

Опубліковано умови та розпочато прийом документів для участі в інвестиційному конкурсі з будівництва закладу дошкільної освіти на вул. Лук’янівській, 29 у Шевченківському районі столиці. Заявка на участь, конкурсні пропозиції та інші встановлені документи протягом 45 днів приймає Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Як зазначає Департамент, за орієнтовними техніко-економічними показниками, новий дитячий садок матиме три поверхи та буде розрахований на 113 вихованців. На його території планується облаштувати шість групових дитячих майданчиків.

Зараз на місці реалізації проєкту розташована застаріла аварійна будівля, яка до 2008 року використовувалась як спальний корпус спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 8. Через аварійність тримальних конструкцій споруда не підлягає капітальному ремонту. Тому під час засідання Київради депутати ухвалили рішення про надання дозволу на знесення цієї будівлі.

Інвестиційний проєкт передбачає знесення застарілої будівлі та будівництво нового дитсадка. Усі відповідні витрати будуть покладені на майбутнього інвестора. Разом із тим, йому забороняється змінювати функціональне призначення цього об’єкта на строк дії інвестиційного договору.

Остаточну вартість будівництва об’єкта інвестування визначать на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Переможця інвестконкурсу визначать рішенням постійно діючої конкурсної комісії із залучення інвесторів та затвердять розпорядженням Київського міського голови.

Пакет документів для участі може подати особа, яка виявила намір взяти участь в інвестиційному конкурсі, або уповноважена особа за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 12, кім. 1, Департамент економіки та інвестицій (відділ залучення інвестицій). 

Детальніша інформація за телефонами: (044) 202-60-82, (044) 202-79-34 (понеділок–п’ятниця з 10:00 до 16:00).

Джерело