👌 Застосунок Укрзалізниці цього тижня увірвався до топ-10 App Store серед безкоштовних застосунків для українських…

👌 Застосунок Укрзалізниці цього тижня увірвався до топ-10 App Store серед безкоштовних застосунків для українських...

👌 Застосунок Укрзалізниці цього тижня увірвався до топ-10 App Store серед безкоштовних застосунків для українських користувачів і лідирує в категорії Travel!
🤏 Поступаємось у рейтингу застосунку Резерв+, що нас тільки тішить, вітаємо колег з Міноборони🫡
І звісно, дякуємо вам за рекордну увагу до залізниці та стабільні 4,9🥰

⚠️ Рекордне навантаження, щоправда, має і зворотний бік: наші онлайн-сервіси "підвисають" у пікові години, адже увімкнено додаткові безпекові алгоритми. При цьому, наприклад, о 8 ранку ми маємо 600+ запитів на секунду і до 10 тисяч активних сесій, а за останній тиждень продаж квитків через застосунок та новий сайт сягнув позначки у 48%!

Ми з одного боку тішимося такій готовності подорожувати, адже щодня викуповується понад 100 тисяч квитків. А з іншого – наша ІТ-команда має безсонні червневі ночі, намагаючись стабілізувати всі системи, щоб транзакції проходили чітко і швидко. Якщо все ж таки наш застосунок, сайт або чат-боти дали збій під час вашої покупки – не хвилюйтеся, кошти повернуться протягом доби (зазвичай миттєво, але залежить від банку та кількості вільних рук у нашої лінії підтримки, яка турботливо обробляє 4959 дзвінків на день).

Вже сьогодні не святкуємо потрапляння до топ-10, а вносимо декілька системних доопрацювань, щоб "зависав" не застосунок, а наші пасажири біля вікна поїзда в Карпатах 🚆

Джерело