ЛЕОПАРДИ ПОЛЮЮТЬ НА РУСНЮ: екіпаж Leopard 2 з нуля навчили керувати одним із найкращих танків

Енергетик, деревооброник, водій вантажівки та водій маршрутки – так виглядає екіпаж сучасного німецького танку Leopard 2 в українській армії. Командир Андрій познайомився з «Леопардом» влітку минулого року. Спочатку танк здавався йому екзотичним, але після навчань за кордоном екіпаж впевнено опанував керування. Військовослужбовці 33 окремої механізованої бригади ЗСУ розповідають про переваги західного танка та навіть вигадують «народні методи» його обслуговування, аби пристосувати «Леопард» до сучасних реалій на полі бою.

«Коли робиш перший постріл, страх зникає», – розповідає заряджаючий. Як і решта екіпажу – він мобілізований, раніше мав цивільну професію. Так само й командир танка Андрій – працював водієм маршрутки, а тепер з усмішкою запевняє, що пересісти на танк йому було нескладно. А більше про те, як учорашні цивільні сьогодні знищують окупантів на західній техніці – дивіться в сюжеті Армія TV.

ЗБІР для бійців 33 бригади на SkyMonsters https://send.monobank.ua/jar/4v7AMgp3Yq

Слідкуйте за соцмережами 33 окремої механізованої бригади, або ж доєднуйтесь до них за лінком: https://superlink.io/33ombr

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

А також слухайте наші ПОДКАСТИ:

🔷 Spotify https://open.spotify.com/show/6r3UPESDJfo6nlHn8UjHeX

🔷 Apple Podcasts https://podcasts.apple.com/us/podcast/армія-tv-–-інтервю/id1750293052

🔷 YouTube https://music.youtube.com/playlist?list=PL57tjKWaBro2A9BedUsfPZa93D27VNSOq

Джерело