Про ситуацію на Луганщині 📌Прифронтове Невське потерпає від обстрілів з усіх наявних в росіян на цій ділянці фронту видів озброєння

Про ситуацію на Луганщині 

📌Прифронтове Невське потерпає від обстрілів з усіх наявних в росіян на цій ділянці фронту видів озброєння

Про ситуацію на Луганщині

📌Прифронтове Невське потерпає від обстрілів з усіх наявних в росіян на цій ділянці фронту видів озброєння. По селу щодня б’ють з артилерії, мінометів, «Градів». Минула доба не стала виключенням. В районі населеного пункту завдано два авіаційних удари. Люди майже не ризикують виходити з приміщень, але й виїздити не поспішають.

📌Також росіяни вели артилерійський і мінометний вогонь по Макіївці, Стельмахівці та Куземівці.

📌Атакував ворог в бік Стельмахівки, Греківки, Макіївки, Невського, у Білогорівці, у Серебрянському лісі. Вживаються заходи щодо недопущення просування окупантів вглиб нашої території. По населених пунктах та позиціях українських військ інтенсивно працює авіація противника.

📌Попередні втрати агресора на Лиманському напрямку склали 90 осіб вбитими та пораненими, знищено п’ять бліндажів та один склад з боєприпасами. На Сіверському – ліквідовано 63 окупантів, спалено два танки, шість бойових броньованих машин, самохідну артилерійську установку та автомобіль.

⬇️⬇️⬇️

Джерело