Вдосконалюємося заради Перемоги

Постійні тренування та безперервне навчання – це висока боєздатність кожного військовослужбовця.

Саме тому моряки-прикордонники систематично проводять заняття з вогневої підготовки, тактичної медицини, відпрацьовують як індивідуальні навички, так і командну роботу в різних умовах.

Ще одні навчання днями провели моряки-прикордонники 23 загону морської охорони. Військові відпрацьовували ведення вогню з різних положень, прокачували влучність, швидкість та психологічну стійкість. Тренувались в умовах, наближених до бойових, відпрацьовували різні сценарії ведення вогню, щоб бути готовими до непередбачуваних ситуацій на полі бою.

Також моряки відпрацьовували різні елементи надання медичної допомоги, та евакуацію поранених з поля бою. Практикували накладання турнікетів, правильну зупинку кровотеч та тампонування ран. Навчались тонкощами базової діагностики поранень.

«Кожен військовослужбовець, який бере до рук зброю, має знати її тактико-технічні характеристики, порядок догляду та обслуговування, вміти самостійно вираховувати дальність до цілі та прораховувати точність пострілу з урахуванням різних чинників – погодних умов, місця, звідки ведеться вогонь. Зброя – це продовження тебе. Від власних навичок та її безвідмовної роботи залежить власне життя і життя побратимів. Саме тому ми постійно вдосконалюємося. Працюємо заради себе та заради інших», – пояснює інструктор.

Боротьба триває!

Джерело