Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 29 червня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 29 червня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працює 5 бригад – це 12 робітників та 5 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку та Херсон.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 38 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 5 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 58 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 313827,2 гектарів територій, з них 282 045,4 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 186 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 26 жителів, з них – 5 дітей.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1300 продуктових наборів, 6840 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів, 4888 літрів води. Також людям передали 442 гігієнічних набори.

Працюємо далі!

Джерело